FietsMotoAutoTransportScheepvaartBouwIndustrie

Scheepvaart

In de moderne scheepvaart worden zeer hoge eisen gesteld aan onderhouds- en herstellingsproducten en materialen. Er moet rekening gehouden worden met extreme weersomstandigheden en met de waterkrachten. De schepen zijn bovendien uitgerust met de modernste technologie. Schepen vertegenwoordigen grote kapitalen, bijgevolg moeten ze vlug en degelijk hersteld worden.

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld rekening houdend met deze eisen. Vele van onze producten zijn anti-corrosief en waterbestendig. Ook voor onderhoud van de motoren en de technische apparatuur hebben we een uitgebreid productengamma.

Daarnaast willen we ook de bevoorrechte partner zijn voor onderhoud en herstelling van alle havenmaterialen (kranen, containers, heftrucks,laad-en losbruggen,...)

Indien u interesse hebt in deze producten dan kunt u ons vrijblijvend contacteren. Een professioneel opgeleid vertegenwoordiger zal u dan een bezoek brengen. Hij/Zij zal de producten aan u voorstellen en praktijkgerichte toepassingen binnen uw sector bespreken.KLIK HIER VOOR ONS AANBOD PRODUCTEN